Trénerek

Trénerek

Segítünk, hogy fejlődj önismeretben, bővítsd szakmai tudásod, és közben sajátíts el új eszközöket. Alkalmainkon valós, mindennapi életedből hozott eseteket dolgozunk fel a pszichodráma gyakorlatias eszköztárával.

Trénereink magas szinten képzett és állandó képzésben lévő mentálhigiénés szakemberek. Általában a SOTE kétéves Mentálhigiénés képzésének végzett hallgatóiként. Ők már a SOTE képzésen is ismerkednek általános formában a szervezetfejleszéssel, és ezután még másfél évig járnak belső képzésünkre, ahol a  szervezetfejleszés minél szélesebb eszközrendszerének használatát ismerik meg gyakorlatra orientáltan. Így válnak alkalmassá trénerek szervezetfejlesztő továbbképzésében.

Belső képzésünkön trénereink speciális attitűd elsajtítására vállalkoznak. Az általuk fejleztett szakemberek egyszerre fejlődnek a szoft területeken (önismeret, társismeret, kommunikáció, stb.) és a hard területeken: tudásuk bővülhet a konfliktuskezelés, felsővezetés, stressz – és ellenálláskezelés hatékony formáinak valamint a  tréningvezetés rutin elemeinek elsajátításában. Egyfajta komplex szemlélet kerül átadásra a már aktív trénerek számára, amivel a kliens iránti érzékenység, az aktív figyelem és a tréneri hatékonyság egyaránt növelhető.

Legtöbb trénerünk külön specializált képesítést is szerez coaching, segítőbeszélgetés, szociál – és családterápia, veszteségfeldolgozás, mediáció és egyéb mentálhigiénés területeken. Így komplex megközelítéssel tudnak rendelkezésre állni. 

Ez az oldal sütiket használ.