Rólunk

Rólunk

Alapítványunk fő célja a vezetéstudomány, szervezetfejlesztés, vezetési és szervezeti tanácsadás eredményeinek és gyakorlatának eljuttatása a társadalmilag hasznos tevékenységet végző szervezetek részére.

Víziónk a szervezetfejlesztési tanácsadásban részesülők körének kibővítése a for-profit nagyvállalatokról a civil szféra felé, a nonprofit támogatás részeként. A hozzánk fordulók céljainak elérését azzal kívánjuk támogatni, hogy a szervezeten belüli folyamatok javításával hatékonyabb, eredményesebb, kreatívabb működést biztosítunk a civil szféra képviselői számára.

Az egyes szervezetek támogatása mellett a civil szerveződések, közösségek közötti diskurzust, dialógust is szeretnénk továbbá elősegíteni és ösztönözni a hasonló szellemiségű szervezetek összekötésével, a közös ügyért dolgozók közötti közvetítéssel. Így szervezetünk célja az is, hogy a “jó ügyeket” szolgáló adományok, pénzügyi támogatások valóban hasznos felhasználását segítse, azaz a szponzor, az adományozó szervezetek, egyének számára is segítséget nyújtson abban, hogy társadalmi hozzájárulásuk valóban hasznos, általuk is támogatandó ügy megsegítését szolgálja.

Ez a tágabb értelemben vett “tanácsadás” (consulting tevékenység) tartalmazza az egyéni, személyes tanácsadást, vezetés-, együttműködés – és készség-fejlesztést, (tréning, coaching) az adott szervezetek vezetői és munkatársai részére és a szervezeti szintű tanácsadást és fejlesztést, azaz működés-, szervezet- és kultúra-fejlesztést.

Az Alapítvány közvetett célja ezért egy képzés kidolgozása, megszervezése, egy karitatív szemléletű, társadalmilag elkötelezett és önzetlen szakember réteg létrehozása érdekében, a szűk és drágán dolgozó szakembergárda és tanácsadó cégek alternatívájaként.

Alapítóink
Alapítóinkat, akik között van egyházi vezető, senior tanácsadó, egyetemi tanár, teológus, pszichológus, szociológus, és lelkész, különböző szakmai identitásuk mellett összeköti mások segítésére, szolgálatára való elköteleződésük és elhivatottságuk.
Tagjaink
Alap szakmai identitásuk szerint pszichoterapeuta, pszichológus, vezető, tanár, közgazdász, lelkész tagjaink, egyben önismeretben képződött trénerek, coachok, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakemberek.
Ez az oldal sütiket használ.