Online fejlesztés

Online fejlesztés

Virtuális tréningtermünk saját fejlesztésű szerkezettel, tartalommal segíti az önképzést. Klienseink egyrészt saját ütemben tudnak a tudásanyaghoz hozzájutni, másrészt módszeres kíséréssel online kurzus jellegű képzésre is lehetőségük van.

A személyes tréning alkalmak az online anyagokon keresztül folyamatossá tudják tenni a képződést, illetve az oktatóanyagokkal a tréningalkalmak jól előkészíthetők. A felületen egyszerre több csoport is kezelhető. A felhasználói alcsoportoknak és a csoport egészének egyszerre lehet különböző feladatokat adni. Négyféle felhasználói célt lehet megadni és a rendszer a teljesítéseket automatikusan nyomon követi:

  1. feladatok olvasása
  2. a tréner és a kliens közötti párbeszéd, kapcsolattartás lehetősége
  3. a videótartalom megtekintése
  4. a valós és a virtuális tér összekapcsolása egyéb célok kitűzésével a virtuális felületen kívüli feladatokhoz

A résztvevői motiváció növelése érdekében az csoportcélok teljesítésének státusza mindenki számára látható. Az online támogatás lehetővé teszi a személyre szabott és a csoportfejlődést segítő közös tanulást egyaránt. A kliens egy online tréning részese lehet, de a vezetés oktató videók a trénerrel kialakuló, bizalmas, személyes coaching alapját is képezhetik.

Ez az oldal sütiket használ.