Kinek?

Kinek?

Az egyházi, a civil és szociális szférában, az oktatás és egészségügy területén társadalmilag hasznos tevékenységet végző személyek és nonprofit szervezetek részére nyújtunk szervezet- és vezetői készségfejlesztési támogatást.

Kinek?

Egyház
Releváns tapasztalaton alapuló hiteles támogatást nyújtunk a speciális kihívásokkal rendelkező klerikális terület, a zárt, hierarchikus struktúrákban imádságos önátadásban élő személyek, vezetők és csoportok bizalmas fejlesztésére.
Civil szféra
A civil szerveződés hőskora után eljön az idő, hogy a csapatból szervezet váljon, s az önkéntes munkatársak számára először merül fel a kérdés: hogyan kell jól vezetni? A lelkesítésen túl ekkor tehát más kompetenciák is szükségessé válnak.
Oktatás
A tanárok kiégést megelőző és az elleni önismereti munkájának egyik fókusza a reális és vonzó jövőkép kijelölése lehet. Az EQ konzekvens fejlesztésében, a pozitív énkép kialakításában és a terheléssel szembeni reziliencia erősödésében nyújtunk támogatást.
Szociális szféra
A szociális szférában dolgozók gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amiben a szenvedő felek feszültségeikből nem képesek kilépni. Jövőkép és stabil szociális keretek és feltételek híján a legnagyobb feladat reményt és iránymutatást nyújtani.
Egészségügy
Az egészségügyben való mindennapi helytállás, a felelősség és a folyamatos magas terhelés jelentős kiégési kockázatot hordoz. A hagyományosan hierarchikus vezetés kultúrájának fejlesztése egy lehetőség a teljesítőképessége határán működő terület „gyógyítására”.
Ez az oldal sütiket használ.