Pronon - Creado - Goda Gyula

Ez a Pronon, a Creado, és Goda Gyula weboldala.

Üdvözöljük!

Creado

A Creado Kft. egy tanácsadással, szervezet fejlesztéssel, tréningek tartásával, coachinggal foglalkozó cég a viszonylag népes és széles spektrumú tanácsadói piacon. Egyfelől tehát önálló, profitorientált, üzletszerűen működő Consulting Kft., amely a tanácsadói piac kliensei számára nyújt egyéni, csoportos és szervezeti tanácsadást, segítséget. Másfelől pedig – ami miatt ebbe a (ha nem is szent, de számunkra fontos) háromságban létezik – a munkatársai Goda Gyula tanítvány köréből, azaz a Pronon Alapítvány nagyobb tudású és tapasztalatú, professzionálisabban működő munkatársaiból verbuválódott – igazi extrán válogatott kitűnő szakmabeliek és nagyszerű emberek. 

Van néhány olyan specialitásunk, sajátosságunk, ami azt gondoljuk, megkülönböztet bennünket más tanácsadó cégektől:

  • Nagyon fontos számunkra a szakmai minőség biztosítása, ezért folyamatos szakmai kontroll, tanácsadás, szupervízió mentén dolgozunk - a munkáink előtt is, és munkáink után is személyes szakmai konzultációkat tartunk.
  • Tudásunk, és ezért módszerünk is összeér és használ pszichoterápiás módszereket, így elméletileg igényes, nagyon gyakorlatias képzésünkben sokszor és elevenen használjuk a dramatikus módszereket, ami a fejlődők számára biztosítja az élményszerűséget és az elsajátítás gyakorlatiasságát is.
  • Mivel alapvető felfogásunk nem annyira üzleties, mint inkább karitatív, és a világ jobbításának vágyából fakad, ezért – üzleti szempontból nem optimálisan – legfontosabb számunkra a minőség-és az értéknövelés. Ebből következik egy fontos szűrés munkáink elvállalásánál: ritkán hajtunk végre mások által előre eltervezett képzéseket, sokkal inkább megkérdezzük és megvizsgáljuk, hogy mire van valóban szükség és ezt klienseinkkel – olykor konfrontatívan – megbeszélve, egyeztetve igyekszünk kihozni az optimumot.

Inkább minőséget, mint mennyiséget, inkább Veletek közösen, mint magunk – hogy jobb legyen Nektek. És ha egy „picit jobb” tud lenni – Veletek örülünk.

Pronon

A Pronon Alapítvány szervezetfejlesztési, tanácsadói, vezetőképzési tudást, szakmát, tanácsadást, fejlesztő-segítséget viszi el a nonprofit szféra (egyházak, civil szféra, egészségügy, oktatás, közszolgálat) szervezetei, csoportjai, egyénei számára – számukra is elérhető módon (kis pénzért vagy ingyen azt, ami egyébként nagyon drága lenne). Ez tehát egy nonprofit szervezet más nonprofit szervezetek, vagy ilyen tevékenységet végző emberek megsegítése céljából, kifejezetten a tanácsadói szakma tekintetében. A létrejöttét 2017-ben annak köszönheti, hogy a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mentálhygénés Tanszékén posztgraduális képzésben szereplők, akik az én (Goda Gyula) Szervezetfejlesztési és vezetéstudományi (OD) további két éves képzésében vettek részt, jónak látták és elhatározták egy ilyen alapítvány létrejöttét – hogy amit addig is csináltunk külön, csináljuk együtt. Így az alapítványhoz jelenleg tartozó kb. 40-50 ember eredetileg más irányultságú és szakmájú (pszichológus, cégvezető, tanár, multi manager, közgazdász, mérnök, rendőrtiszt stb.), olykor több diplomás szakemberek, akik egyéb tevékenységük mellett elszántak magukat ennek a szakmának a megtanulására, és alkalmazására a világ jobbítása, azaz valamely nemes cél érdekében. Megbízás szerűen teljesítünk tehát nonprofit körből származó felkéréseket, fejlesztéseket, szervezet fejlesztéseket.  Ezen a holnapon magunkról, közösségünkről és munkáinkról tájékoztatunk – reményeink szerint útközben is megélve valamit abból – a Mennyei Királyságból - amit az Út végén közösen is elérni szeretnők. 

Goda Gyula

Ez egy személyes honlap, amilyen több mindenkinek is van, nem lenne furcsa magában. Ami specialitás, és kérdés lehet, hogy miért is van így egyben két céggel együtt. És hát a válasz az, hogy azért, mert összefügg ez a három: a Credo a tanácsodói, üzleti tevékenységemet valósítja meg munkatársaimmal, a Pronon Alapítványban nonprofit munka folyik vezetésemmel, tanítvány köröm segítségével, személyes holnapomon az egyéb tevékenységeimről vallok, legfőképpen pszichológusi és teológiai munkásságom, gondolataim, oldalam ismerhető meg eminnen. És mind az még, ami személyesen is e mögött van, én magam, életem családom, hátterem, hitem és mindaz ami mozgat engem és így cégemet is, és Alapítványunkat is. Azt remélem, hogy így már a B oldal vége felé tartva, de sikerült tenni valamit azért, hogy az Ég alatt valami picit jobb legyen a világban.

Ez az oldal sütiket használ.