Frissen kinevezett vezető vagyok

Frissen kinevezett vezető vagyok

Frissen kinevezett vezetőként megjelenhet benned egyfajta kettős érzés: öröm, hogy végre előrébb léptél a ranglétrán, elismerték a szakmai teljesítményedet, mellette a finom kétely és bizonytalanság: vajon mi jön most?

Képes leszel-e rá? Mit fognak szólni a kollégák? Hogyan hat ez az emberi kapcsolataidra? Szakmailag felkészült vagy, de vajon milyen vezető leszel? Hogyan légy olyan vezető, akit elfogadnak és szeretnek az alkalmazottai, ugyanakkor a feladatok is teljesülnek, a határidők tartása mellett a feletteseid irányába is meg tudsz felelni? A többi vezető el fog-e fogadni? Mit fogsz kezdeni a hatalmi harcokkal és a rivalizálással?

Ez a kettősség, amit érzel, teljesen rendben van, természetes. Támogatunk abban, hogy azonosítani tudd a félelmeidet, az erősségeidet és a fejlesztendő területeidet, hogy ráláss a helyzeteidre, munkahelyi emberi kapcsolataidra. Segítünk mélyíteni az önismeretedet és megfogalmazni a vezetői ars poeticádat, összerakni vezetői identitásod, hogy te, mint menedzser, a menedzsment részeként hol látod a helyed a szervezeten belül. Erősítjük megküzdési készségedet, hogy tudd képviselni innovatív ötleteidet. Mindezekhez eszközöket és támogatást adunk.
 

Ez az oldal sütiket használ.