Mentálhigiénés kísérés

Mentálhigiénés kísérés

Eszköztárunkban a mentálhigiénés kísérés fontos helyet foglal el – a segítő, megtartó, támogató beszélgetések, a dramatikus együttműködésfejlesztés, hatékonyságak a munkahelyi és privát közegben közegben egyaránt.

A fokozódó elvárások, a napi szintű kihívások és változások, a teljesítménykényszer vagy akár a döntési felelősség súlya könnyedén bizonytalansághoz, fáradtsághoz, kommunikációs nehézségekhez, csökkenő teljesítményhez, sérülékeny együttműködéshez, kiégéshez vezethetnek. A testi, lelki túlterheltség hatására a fizikai és mentális állapot megváltozhat, mely nem csak a magánéletre, de a munkahelyi életünkre is hatással bírnak, ahol a munkavállalók a problémáikkal együtt vannak jelen. Elengedhetetlen a mindennapi élettel együtt járó testi és mentális nehézségek csökkentése, kezelése.

Miért fontos egy vezető számára, hogy alkalmazottainak stresszcsökkentési alternatívákat, együttműködést fejlesztő lehetőségeket biztosítson a munkahelyen?

  • A munkavállalók mindennapi problémáikkal, aktuális élethelyzeteikkel együtt vannak jelen a munkahelyeken
  • A folyamatos stresszel élő munkatársak kevésbé hatékonyak, mely rövid időn belül hatással lehet a teljesítményre, az együttműködésre, a munkahelyi légkörre, nem beszélve ennek gazdasági következményeiről
  • A munkatársak jóllétének támogatása, elősegítése a munkáltató által adható legteljesebb figyelem és tisztelet, mely hosszútávon erősítheti és emelheti a teljesítményt, a lojalitást és a munkavállalók elégedettségét
     
Ez az oldal sütiket használ.