Hogyan?

A fejlesztési folyamat blended módon egyszerre hatékony és gazdaságos. Az elméleti tudás megszerzése jelenléti vagy online formában, az alkalmazás gyakorlata személyesen, daramatikus coaching formájában.
Hogyan?

Hogyan?

Online fejlesztés
Virtuális tréningtermünk saját fejlesztésű szerkezettel, tartalommal segíti az önképzést. Klienseink egyrészt saját ütemben tudnak a tudásanyaghoz hozzájutni, másrészt módszeres kíséréssel online kurzus jellegű képzésre is lehetőségük van.
 
Egyrészt a folyamat elején használt diagnosztikus elemek, másrészt a fejlődés eredményességének visszamérésére szolgáló eszközök. Alkalmazott tesztjeink a teljesség igénye nélkül: vezetői, konfliktuskezelési és burnout tesztek.
 
Gyakorlatorientált tréningjeink fókuszterületei a készség és együttműködésfejlesztés. Rendszeresen támogatunk felsővezetői csapatokat kooperációjuk megújítására való törekvésükben.
 
A kliens autonómiáját és szakmai kompetenciáit tiszteletben tartó támogatási módszer. A coacholt egyén (coachee) saját esetein alapuló dramatikus coachingok során nagy hangsúlyt fektetünk a tudás gyakorlatban való applikálására.
 
Eszköztárunkban a mentálhigiénés kísérés fontos helyet foglal el – a segítő, megtartó, támogató beszélgetések, a dramatikus együttműködésfejlesztés, hatékonyságak a munkahelyi és privát közegben közegben egyaránt.
 
A dramatikus eszközök használata az érzelem, a gondolkodás és a cselekvés egyensúlyára irányul. Az akcióorientált fejlesztés során a kliens a megszerzett tudást saját életeseményein keresztül dolgozza fel, ami nagy segítség a mindennapi alkalmazásban.
Ez az oldal sütiket használ.