Creado csapat

Creado csapat

Munkatársaink a versenyszférában szerzett releváns tapasztalatuk mellett önismeretben is igényesen képződött trénerek, coachok, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakemberek. Különböző alapképzettségeikre (pszichológus, orvos, közgazdász, tanár, pedagógus, projekt menedzser, informatikai vezető és HR tanácsadó) építették – személyek, csoportok és szervezetek fejlesztését szolgáló – speciális szervezetfejlesztő (OD) szaktudásukat.

 

Goda Gyula

 

EGYETEMI OKTATÓ, VEZETÉSI TANÁCSADÓ,  TRÉNER, COACH

Trénerként, tanácsadóként vállalat-vagy intézményvezetőkkel, menedzsment tagokkal, felsővezetőkkel, vagy felsővezető teamekkel dolgozom, coach-ként általában csúcsvezetőkkel. A készség- és együttműködésfejlesztéséken túl a leggyakoribb nehézség, amivel találkozom: a vezetői  magány, a csúcsvezetői pozíció ama nehézsége, ahol már nincs igazán jól definiált főnök, nincs kihez igazodni – de nagy a felelősség, sok a vizsgáló és kritikus tekintet, és a bukás, a szégyen veszélye éppen úgy fenyeget, mint az elbizakodottság és a sok munka miatti időhiány türelmetlensége. Sok a kritika, dől az elégedetlenség, az elvárások és kevés az olyan helyzet, ahol bizalommal és a tanuláshoz szükséges „tudatlanság” felvállalásával lehet létezni. Nagy erőt és magabiztosságot kell mutatni általában, elvárás az erő, a „mindent-tudás”, a határozottság, miközben jó lenne megpihenni olykor – egy olyan helyzetben, ahol van megértés, lehet elengedettség, kis humor és lazaság akár az önmagunkra nézéshez, az igazi változáshoz. Eme ritka és vágyott, fejlődést biztosító helyzetet hozzuk létre egyéni vagy csoportos coaching folyamat során, avagy felsővezetői fejlesztés alkalmával.

Szakmai háttér: műszaki, pszichológiai és teológiai végzettségek és posztgraduális képzések (pszichoterápiás módszerspecifikus képzések), tudományos munkák és fokozat után lassan 40 év gyakorlat a tanácsadói és pszicho szakmában és az oktatásban. Tanítok egyetemeken, nemzetközi kiképző és szupervízor vagyok különböző terápiás irányzatokban, Magyarországon és külföldön előadok, illetve segítségére vagyok kollégáimnak, a képzők képzőjeként. Trénerként a TTT (Train The Trainers) és a felsővezetői együttműködések, mediáció generálása áll hozzám közel, tanácsadóként a nagyvállalati változások támogatása feladatom(kultúra vagy struktúra fejlesztés), coachként a felsővezetői speciális nehézségekben való segítség a szakterületem.

Alkalmazott, tanult, tanított, használt egyéni coach technikák: SF, HS, EFT, TA, apreciative, dramatikus (rth), gestalt, és saját speciális módszerek. Vezetői teamekkel általában dramatikus csoport-coaching technikával dolgozom. Az egyéni és csoportos fejlesztéseket saját (start up) fejlesztésű online felületen való kíséréssel teszem folyamattá.

Referenciák: Vállalati és nonprofit szervezetek felsővezetőivel folytatott munkák. A jelenből vagy az utóbbi időből, akár személyes referenciakérésre is lehetőséget adó példák, munkák: HR Igazgató (MOL), vezérigazgató (NIF), Pénzügyi vezető (McDonald’s), egyházi csúcsvezetők (szerzetesrendek), múzeum főigazgató (Budapest Főváros), iskola igazgató (Rogers), szakmai vezető (Bátor Tábor). Korábbi fontosabb partnerek pl.: Honeywell, Telekom, Sanoma/Centrál (média, újság, TV), K&H (Bank), egyetemi vezetők (Szent István Egyetem, Győr),  céges partnerek pl.: Allianz, Wienerberger, EON, Dorsum, Suzuki, Denso, Resideo, Schneider Electric, Efaflex.

 

 

Szücs Orsolya

 

EGYETEMI OKTATÓ, MENTÁLHIGIÉNÉS ÉS SZERVEZETFEJLESZTŐ SZAKEMBER, TRÉNER, MEDIÁTOR, GYÁSZ ÉS VESZTESÉG TANÁCSADÓ, PSZICHODRÁMA VEZETŐ, HR SPECIALISTA, CSALÁDTERAPEUTA JELÖLT

Szakmai tapasztalat: közel húsz év vezetői, szervezetfejlesztői és tréneri tapasztalat a versenyszférában, értékesítés, marketing és HR területeken.  

Korábban a Pronon Alapítvány ügyvezetője, tréner a Creado Hungaricánál, tanít a SOTE Mentálhigiéné Intézetében és a Károli Egyetemen, HR és képzési vezetője egy magyar tulajdonú középvállalatnak.

Személyes referenciák: együttműködés-fejlesztés, motivációs, kommunikációs tréningek, konfliktuskezelés, csapatépítő és sales tréningek tartása, vállalati mediáció, HR tanácsadás

Szakmai tagságok: Magyar Pszichodráma Egyesület,Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Magyar Családterápiás Egyesület, Magyar vállalatvezetők üzleti közössége - Női vezetői klub

 

 

Orbán Zsolt

 

INFORMATIKAI MANAGER, MEDIÁTOR, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBER, PSZICHODRÁMA VEZETŐ, SZERVEZETFEJLESZTŐ, TRÉNER, COACH

Szakmai tapasztalat: 9+ év önismereti fejlesztés, 10+ év informatikai menedzsment, stratégia alkotás, folyamat tervezés és optimalizálás, Magyarországon és nemzetközi vonatkozásokban egyaránt. 10+ év coaching és mentorálás, 3 év csoport coaching és tréningek vezetése, döntően EQ, asszertivitás, konfliktuskezelés témákban.  Specialitás: csoportdinamika kezelése, együttműködés fejlesztés. ​

Jelenleg: informatikai manager, tréner, coach a Creado-ban, egyetemi vendégoktató a SOTE-n és az ország egyik vezető pszichiátriai műhelyében együttműködés fejlesztő tréner.

 

Pálfi Judit

 

TRÉNER, COACH, SZERVEZETFEJLESZTŐ, KÖZGAZDÁSZ, PSZICHODRÁMA ASSZISZTENS, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBER

Szakmai tapasztalat: Több mint 10 év multinacionális  tanácsadói tapasztalat HR, pénzügy, projektmenedzsment és ügyfélkapcsolati területeken. 2 év projekt és tréneri tapasztalat konfliktuskezelés, asszertivitás, vezetői készség- és együttműködés fejlesztés témában, egyéni és team coaching módszerekkel, AC. 

Tapasztalat: egyéni vezetői coaching, team coaching vezetői készség- együttműködésfejlesztés, konfliktuskezelés, asszertivitás tréning, stressz - kezelés tréning , AC kiválasztás területen. 

Oktatási tevékenysége: 2019- től SE Mentálhigiéné Intézetében vezetés és szervezetfejlesztés tárgy oktatója

Egyéb tapasztalat: Pronon Alapítvány és az Antropos Mentálhigiénés Egyesület vezetőségi tagja.

Segítő szakember: pszichodráma csoportok vezetése, mentorálás, egyéni és csoportos önismereti folyamatok facilitálása.

  

 

Mátyus Andrea

 

TRÉNER, HR TANÁCSADÓ, TANÁR, MENTÁLHIGIÉNÉS ÉS SZERVEZETFEJLESZTŐ SZAKEMBER

Szakmai képzettség:​ magyar-történelem szakos tanár, emberi erőforrás tanácsadó (MA), mentálhigiénés és szervezetőfejlesztő szakember​​, nonprofit szervezetfejlesztő gyakorlati képzés (fejlesztő csoport)

Szakmai tapasztalat:​ Hat év csoport coach és tréneri tapasztalat. Online csoport-coaching- és tréningfolyamat támogatás (oktatófilmek, online tréning anyagok fejlesztése). Munkahelyi mentálhigiéné.

Tíz év közigazgatási tapasztalat EU-s fejlesztési területen, tapasztalat humánerőforrás területen (szakértői és vezetői), továbbá belső vezetői tanácsadás.​ Öt év vezetői tapasztalat.​ Egyetemi közegben tanuló csoport (szeminárium) co-vezető, szakdolgozati konzulens és opponensi feladatok ellátása szervezetfejlesztés témában.

További szakmai specialitások:​ Pronon Alapítványban végzett szervezetfejlesztés nonprofit szervezeteknél, emellett újraélesztés oktatás mentálhigiénés szemléletben. Tudásmenedzsment, tanulószervezeti működések.

 

 

 

Kovács Enikő

 

JUNIOR TANÁCSADÓ, COACH, PSZICHOLÓGUS, SZERVEZETFEJLESZTŐ 

Szakmai képzettség:​ pszichológus (MA), műszaki menedzser (BSC), coach

Szakmai tapasztalat:​ Két év pszichológusi gyakorlati tapasztalat, két év szervezetfejlesztői tapasztalat, online csoport-konzultáció és coaching. Emellett GDPR tanácsadó is. 

Önkéntes szervező és csoportvezető a hátrányos helyzetű, különböző nemzetiségű közép-európai gyerekeket (9-16 év) táboroztató budapesti „Gyökerek” táborban (2013-2017). Emellett szakmai kurzusok / képzések szervezése: asszertív kommunikáció, Assessment and Development Centre fejlesztése, önismeret, projektvezetés.

 

 

Ez az oldal sütiket használ.