Munkatársaink fejlesztő szakemberek – szervezetek és személyek, vezetők minőségi munkájának, hatékonyságának növelését segítjük személyre szabott és gyakorlatias, pszichoterápiás eszköztárunkat is használó szervezetfejlesztési tanácsadásunkkal, felméréseinkkel, tréningjeinkkel, egyéni és csoportos coachingjainkkal
Kinek?
Segítünk, ha vezetőként, fejlődésedet, magabiztos és hatékony működésedet támogató eszközökre van szükséged, illetve fejlesztő és HR szakemberként megújulásra vágysz, vagy szeretnéd kompetenciáidat fejleszteni, eszköztáradat bővíteni.
Mit?
A személyre szabott diagnózist követően a fejlesztési folyamat történhet az egyén, a csoport, illetve egy egész szervezet szintjén. A fejlesztésben a hangsúlyt annak folyamatjellegére helyezzük.
Hogyan?
A fejlesztési folyamat blended módon egyszerre hatékony és gazdaságos. Az elméleti tudás megszerzése jelenléti vagy online formában, az alkalmazás gyakorlata személyesen, daramatikus coaching formájában.
Rólunk
Alapelvünk, hogy a fejlődés a fejlődni vágyó ember vagy szervezet kompetenciája – mi, a Creado támogatni tudjuk ezt a folyamatot, tanácsadással, változási folyamatok menedzselésével, vezetők személyes fejlesztésével és képzésével.
Ez az oldal sütiket használ.