Munkatársaink fejlesztő szakemberek – szervezetek és személyek, vezetők minőségi munkájának, hatékonyságának növelését segítjük személyre szabott és gyakorlatias, pszichoterápiás eszköztárunkat is használó szervezetfejlesztési tanácsadásunkkal, felméréseinkkel, tréningjeinkkel, egyéni és csoportos coachingjainkkal.
Kinek?
Segítünk, ha vezetőként, fejlődésedet, magabiztos és hatékony működésedet támogató eszközökre van szükséged, illetve fejlesztő és HR szakemberként megújulásra vágysz, vagy szeretnéd kompetenciáidat fejleszteni, eszköztáradat bővíteni.
Mit?
A személyre szabott diagnózist követően a fejlesztési folyamat történhet az egyén, a csoport, illetve egy egész szervezet szintjén. A fejlesztésben a hangsúlyt annak folyamatjellegére helyezzük.
Hogyan?
A fejlesztési folyamat blended módon egyszerre hatékony és gazdaságos. Az elméleti tudás megszerzése jelenléti vagy online formában, az alkalmazás gyakorlata személyesen, daramatikus coaching formájában.
Rólunk
Alapelvünk, hogy a fejlődés a fejlődni vágyó ember vagy szervezet kompetenciája – mi, a Creado támogatni tudjuk ezt a folyamatot, tanácsadással, változási folyamatok menedzselésével, vezetők személyes fejlesztésével és képzésével.
Virtuális tréning az Újpesti Mentálhigiénés Gondozóval
Virtuális tréning az Újpesti Mentálhigiénés Gondozóval
Szupervíziós munkáink során a személyes találkozásokat gyakran kiegészítjük virtuális tréningekkel, ezzel is facilitálva azok hatékonyságát, gördülékenységét és eredményességét. A Mentálhigiénés Gondozó orvosait, illetve nővéreit az önismereti munkában és vezetői készségek fejlesztésében segítették az online kurzusok.
Talent réteg fejlesztése a Resideonál
Talent réteg fejlesztése a Resideonál
A talent réteg fejlesztése befektetés a jövőbe. A potenciális vezetők felismerése és képzése lehetőség, jövőkép, előrelátás és gondoskodás - mind a cég, mind pedig a tehetséges fiatalok számára.
Van-e kiút a burnout-ból?
Van-e kiút a burnout-ból?
A szocio-emocionális készségek, soft skillek fejlesztése és a mentális egészség fenntartása, visszaállítása egy cég fejlődésének és jövőjének kulcsa. A ZNET Telekommal való közös munkánk során meghaladva a prevenciós tanácsadást, terápiás módszerekkel foglalkozunk a burnout-tal küzdők rehabilitációjáért.
Ez az oldal sütiket használ.