Fejlesztő szakemberek, tanácsadók

A tanácsadói közösség bármely szegmenséből érkező fejlesztő szakemberként elengedhetetlen a folyamatos megújulás. Mivel munkaeszközöd önmagad vagy, szorosan összefügg önismereti és szakmai fejlődésed. Ehhez nyújtunk szupervízori támogatást.
Tanácsadók
Érkezz a tanácsadói közösség bármely szegmenséből (karriertanácsadó, HR tanácsadó, pszichológus), tégy most magadért, hogy klienseidet lelkesen és magas színvonalon tudd kísérni, segíteni.
Coach-ok
Coachként szükséged lehet arra, hogy támogató közegben egyénileg vagy csoport támogatásával fejlődj, eszköztáradat bővítsd, coach kompetenciáidat fejleszd mindeközben megújulj és szakmai identitásodban megerősödj.
Trénerek
Segítünk, hogy fejlődj önismeretben, bővítsd szakmai tudásod, és közben sajátíts el új eszközöket. Alkalmainkon valós, mindennapi életedből hozott eseteket dolgozunk fel a pszichodráma gyakorlatias eszköztárával.
Szupervízorok, terapeuták
A fejlesztők fejlesztőiként lehetőséget biztosítunk a pszichoterapeuták folyamatos „karbantartására”, sőt, továbbképzésére is. Ki fejleszti a fejlesztőket? Ki őrzi az őrzőket? Quis qustodiet ipsos custodet?
Ez az oldal sütiket használ.