Olvasási idő: 1’
A Rogers Akadémiával való együttműködésünkkel immár három évtizede járulunk hozzá a fiatalok alternatív oktatásához. Idén nagy változás elé nézünk, de folytatjuk a munkát.

A Rogers Akadémia olyan oktatási intézmény, melynek alapjait az az elképzelés adja, miszerint a diákok képesek felelősséget vállalni és döntéseket hozni saját tanulásukat illetően, továbbá tanáraikkal együtt képesek minőségi közösséget létrehozni, amiben jó élni, és jó tanulni. 

Több, mint 30 éves együttműködésünk a Rogers Általános Iskolával indult (Gádor Panka vezetésével) és az elmúlt két évtizedben a Rogers Akadémia támogatásával folytatódott. Minden évben télen és nyáron rendszeresen több napot annak szentelnek, hogy végiggondolják, hogyan vannak magukkal és egymással, valamint tudatosítsák személyes és szervezetük fejlődési folyamatait. Tanácsadóként elképesztő volt tapasztalni, hogy bármit tanítottunk, hoztunk a szervezetfejlesztési-, pszichotudományi piacról, a Rogers mindent fogadott, megtanult, sőt alkalmazott a diákság érdekében! 2023 februárjában nagy változásra került sor, ugyanis a hosszú együttműködés két meghatározó szereplője, Csizmadia Katalin (Rogers eddigi vezetője, Csizi), és Goda Gyula (szervezetfejlesztő) hátrébb léptek ebben a projektben aktív munkájuktól. 

Jó szívvel egyik legjobb munkatársunk, Rabecz István veszi át a stafétabotot, így a Rogers Akadémia és a Pronon Alapítvány együttműködése a továbbiakban is szolgálja az alternatív iskolákban tanuló ifjúság fejlesztéseit. 

 

 

Ez az oldal sütiket használ.