Olvasási idő: 1’
A házasság hetében mi is aktívak voltunk, és különböző programokkal készültünk az érdeklődőknek. 2021–ben a házassági konfliktuskezelésről szóló előadás mellett virtuális jegyesoktatásra hívtuk a jegyespárokat.

A házasság hetében nem csupán házaspárokkal dolgoztunk együtt, hanem a már egymás mellett döntő, házasságra készülő párokat is meghívtuk egy három órás online jegyesoktatásra Varga Csaba és Kriszta vezetésével, hogy interaktív gyakorlatokon keresztül találjanak megerősítésre. 

A résztvevő párok hol együtt, hol külön - menyasszonyok és vőlegények kis csoportjaként - haladtak végig a feladatokon, mindezt folyamatos aktivitással és kommunikációval. A címerrajzolás, a kapcsolati timeline elkészítése és elemzése, továbbá a párban való, illetve más, ugyanezen az úton haladó jegyestársakkal megosztott élmények és beszélgetések segítették őket az egymás mellett való döntés bizonyosságának megerősödésében és elmélyítésében. 

Ránk is megerősítőleg hatottak a pozitív visszajelzések; örülünk, ha célt érünk, és kicsit jobb lett körülöttünk a világ. 

Ez az oldal sütiket használ.