Olvasási idő: 1’
Magyaroszág legnagyobb keresztény gólyatáborának, a HEGYnek szervezői egy együttműködés és önismeret-fejlesztéssel foglalkozó tréninggel készültek fel a nyári eseményre. Nyitottságuknak hála ők is - mi is sokkal gyarapodtunk a közös munka során.

A HEGY, mint az egyetlen országos szintű keresztény gólyatábor minden évben százakat vonz nyáron, hogy az egyetemi éveik előtt álló fiatalokat segítsék a közösségépítésben és önfelfedezésükben, útravalót adjanak a következő évek minden lehetőségének sikeres kiaknázására és bizalommal, kíváncsisággal teli közeget biztosítsanak életre szóló barátságok megkötésére.

A szervezőkkel és csoportvezetőkkel végzett két napos tréning során a legnagyobb figyelmet az együttműködés- és önismeret-fejlesztésre fordítottuk a csoportvezetéssel és integrációval kapcsolatos kihívásokra való felkészülés jegyében. Az elméleti ismeretek átadása mellett nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlati játékokra is, mely során a résztvevőknek alkalmuk volt rálátni kommunikációs és önismereti készségeikre, illetve azok fejlesztésének fontosságára és effektivitására.

Nagy örömmel olvastuk a megannyi, tréningre reflektáló visszajelzést a szervezőktől, melyekben többek között egymás és önmaguk mélyebb megismerését fogalmazták meg, illetve a közös munka kézzelfogható, gyakorlati hasznát a táborvezetés során - kiemelve a konfliktus-kezelési és vezetési stratégiák elsajátítását, fejlesztését.

Prononos kollégáink hálásan és élvezettel dolgoztak együtt a nyitott, aktív, önreflektív és kíváncsi csapattal - a résztvevők pedig vidáman és várakozással, nagyobb önbizalommal zárták a tréninget, előre tekintve a rájuk váró kaland felé. 

Ez az oldal sütiket használ.